marți, 29 noiembrie 2011

Directia de salubritate Targoviste asteapta iarna k noi echipaje de deszapezit


 Utilajele de deszăpezire au fost scoase de la naftalină şi vor acţiona în această iarnă pentru fluidizarea circulaţiei, dar şi pentru îndepărtarea zăpezii de pe trotuare şi din parcări. Direcţia de Salubritate din Cadrul Primăriei Târgovişte a prezentat astăzi „formaţia” cu care va ataca sezonul rece.
„Tot ceea ce înseamnă infrastructua rutieră va fi în cindiţii optime pentru ca toţi cetăţinii participanţi la trafic să nu întâmpine probleme majore. În acest an încercăm să venim şi cu lucruri noi. Direcţia de Salubritate are de azi două noi mini-utilaje care vor îndepărta zăpada din zonele strâmte, străduţe, parcări, dar şi pe trotuare. Avem, de asemenea, două pluguri mari, sărăriţe, lame, precum şi cisternele care împrăştie sare şi nisip”, a declarat Gabriel Boriga, primarul Târgoviştei.
Unele utilaje sunt foarte vechi, aşa că executivul va propune Consiliului Local achiziţionarea unor noi utilaje şi mult mai performante. „Ca număr, utilajele cred că sunt suficiente. Vechimea lor este puţin depăşită şi sper ca anul viitor, când vom construi bugetul, să găsim resurse ca la iarna următoare, când vom prezenta dispozitivul pentru iarnă, să trecem în revistă cât mai multe utilaje noi, într-un număr mai mic, dar mai performante”, a spus Paul Briceag, viceprimarul Târgoviştei.
Muncitorii au la dispoziţie munţi de sare şi nisip, materiale pe care le vor împrăştia pe arterele acoperite de polei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu