luni, 9 ianuarie 2012

Iti dam foc la casa, sa nu mai auzim de tine niciodata!
Tanara din Cucuteni al carei iubit si-a luat viata, vineri, dupa ce a incercat sa o omoare, spune ca este terorizata de familia barbatului. Fata de 24 de ani sustine ca a primit mai multe amenintari din partea rudelor sinucigasului si ca se asteapta la ce e mai rau. De teama ca parintii ei ar fi in pericol, femeia si-a luat copilul de patru ani si s-a refugiat la niste apropiati, intr-o alta localitate.

Iubire dusa in mormant

"Familia lui va considera vinovata pentru moartea lui? Eu cred ca da, ei stiu ca el m-a iubit si d-aia a facut gestul asta. M-a iubit si pentru ca nu ne-am mai putut impaca, d-asta... Acum cer razbunare? Ei stiu, asa a amenintat prin telefon, ca ne dau foc. La casa? Da, ca ne pune foc. Dupa treaba asta pot reactiona violent", a declarat pentru mariusbuga.ro Madalina Dumitrescu, concubina tanarului.

Plan de moarte

Femeia spune ca rudele tanarului i-au transmis ca se lasa rau daca se va duce cu lumanare la capataiul lui. La finele saptamanii barbatul de 25 de ani a venit in casa parintilor fostei iubite cu gandul sa-si ia ramas bun de la fiul lui, de patru ani, inainte sa se reintoarca la munca in Italia. Numai ca in momentul in care s-a vazut in camera cu fosta iubita a scos un cutit si a lovit-o, dupa care s-a dus in padure si si-a luat viata

Din cauza ei s-a spanzurat?!

"Nu ar vrea sa o primeasca dupa cum am inteles cand am fost cu lumanarea. Ce au spus? Ca din cauza ei s-ar fi spanzurat. Cine spune? Mama lui? Si mama si sora. Ea spune ca este amenintata acum de rudele lui ca vor sa-i dea foc la casa, ii credeti capabili? Nu, nu sunt de asa maniera", crede Ionel Fasie, vecin.

Vecinii, in stare de soc

Vecinii tanarului sunt in continuare in stare de soc dupa ce au aflat ce s-a intamplat cu tanarul. Il stiau linistit si familist si inca nu le vine sa creada ca a vrut sa-si omoare concubina, dar si pe parintii acesteia. "Eu am zis ca e din cauza ca o iubea prea mult si a cedat cine stie cum a traiat. Vezi omul pe dinafara cum arata, asa nu stii cum e copilul tau, ce-i poate pielea si ce-i in sufletul lor. Fete sunt, baieti erau, trebuia sa-si vada de viata lui", spunea Liliana Fasie, vecina.

"O depresie a facut-o, n-a putut sa se mai stapaneasca. Eu stiu ca ei intr-un timp se intelegeau chiar foarte bine, a fost prin Italia, a venit inapoi. Are un copil de 4 ani, de ce n-a mers viata inainte nu stiu. Coleg de-al baiatului meu, rau de tot ne-a socat gestul sau", a marturisit Elena Oprea, vecina.

Vrea sa fie lasata in pace

Tanara nu a depus deocamdata plangere la politie pentru amenintari si spera ca familia baiatului o va lasa sa-si traiasca durerea in liniste. Tanarul va fi condus maine pe ultimul drum la cimitirul din Vulcana de Sus. Rudele baiatului spun ca fosta lui iubita nu va fi bine primita niciodata in casa lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu