duminică, 22 aprilie 2012

GALERIE FOTO Indicatoare scrise greşit la intrare în Târgovişte, dar şi pe DN 72 înspre Câmpulung

În dorinţa de a termina cât mai repede ce aveau de făcut, drumarii de la Secţia Drumurilor Naţionale din Dâmboviţa, au dat-o-n bară. Pe unele indicatoare de informare au scris greşit numele localităţilor.
Secţia Drumurilor Naţionale din Dâmboviţa a schimbat indicatoarele în urmă cu doi ani, atunci când a fost reabilitat Drumul Naţional 72 A Târgovişte – Câmpulung.

Din Râu Alb a ieşit Rău Alb, iar din Bărbuleţu a ieşit Bârbuleţu. Mulţi idntre localnicii care trec zilnic pe lângă ele nici măcar nu au observat că sunt scrise greşit.
Greşeala a fost caracterizată de conducerea Secţiei de Drumuri Naţionale ca u nincident izolat. “A fost o greşeală de tipărire, dar după ce nea-i anunţat dumneaoastră deja a fost remediată. Mai aveţi cunoştinţe şi în alte părţi să fie la fel? Nu”, a declarat Relu Popescu, director SDN Dâmboviţa.

Aşa spune domnul Relu Popescu, însă, la intrarea în Târgovişte, dinspre DN 71, întâlnim altă greşeală, de data aceasta şi mai ciudată. Pe un indicatpr scrie scrie corect GĂIEŞTI, în loc de Găeşti, chiar dacă la câţiva metri se află altul scris corect.

“În cazul constatării unor deficienţe sau modificări ale indicatoarelor de informare şi orientare, Poliţia Rutieră efectuează informări către administraţia publică locală pentru  remedierea acestora”, a declarat agent Raluca Florescu, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu