sâmbătă, 21 aprilie 2012

Inca 3 pentru Marea Finala

O nouă rundă de talente a intrat în luptă pentru un loc în marea finală de la "Românii au talent". Dintre cele 12 numere prezentate la Românii au talent, publicul şi juriul i-au ales pe mentalistul Cristian Gog, pe chitariştii de Trio Zamfirescu şi pe barmanii de la Bar Session
. Aceştia vor merge mai departe în finala din 11 mai 2012
"Pentru mine sunteţi reperul suprem în materie de chitară clasică. Îmi doresc să văd o confruntare între voi şi Cristian Gog", a fost impresionat Andi Moisescu. Şi Andra i-ar vrea în finală şi chiar mai mult: dacă Măruţă ar vrea să-i facă o serenadă, doar cei trei ar putea să o satisfacă din punct de vedere muzical.
"Trio Zamfirescu este actul artistic care trebuie promovat în finală", a spus Andi Moisescu înainte ca cei trei chitarişti să urce pe scenă.
"E pentru prima oară când spun în seara asta: Voi trebuie să mergeţi în finală", a spus Mihai Petre, iar Andra le-a urat: "Să fiţi atât de bogaţi pe cât de bine dansaţi".

Trupa Roqfellaz luptă penru un loc în finală cu mişcări de street dance.
"Aţi reuşit două minute să mă faceţi să uit de numărul lui Cristian Gog, care m-a uimit", i-a lăudat Andi Moisescu, iar Mihai Petre i-a ţinut isonul: "Aţi reuşit să faceţi un număr pentru care aş plăti bilet"

Cei doi barmani de la Bar Session i-au făcut pe spectatori să-l dea uitării pe Tom Cruise, cel mai celebru creator de cocktailuri al lumii, cu show-ul şi jongleriile lor. Când Pavel Bartoş i-a provocat să facă o mişcare care nu le-a ieşit până acum unul dintre ei a jonglat cu o sticlă de băutură în cot, iar celălat a făcut o magie uimitoare cu câteva shakere, stârnind entuziasmul publicului.
"A fost atât de plăcut şi surprinzător ce ai făcut încât nu merită să-mi pun niciun semn de întrebare. Nu mă interesează", a spus Mihai Petre care s-a făcut, în premieră, "piele de găină". Andra i-a spus că este "noul erou al iluzionismului românesc" şi că trebuie să ajungă în finală. "Nu pot să mă hotărăsc dacă eşti magic sau magnific. Eşti preferatul meu", a conchis Andi Moisescu.

"Juriul este terifiat!", a spus Pavel Bartoş, după ce acesta a părut să-i convingă pe toţi că magia există. I-a dat o monedă de 50 de bani lui Cristian Gog, pe care acesta a îndoit-o fără efort, parcă doar cu puterea minţii.
 Mentalistul Cristian Gog, cel care a reuşit sa se joace cu mintile celor trei juraţi, dar şi ale publicului în preselecţiile de la Cluj, aduce magia şi în cea de-a treia semifinală şi promite că, dacă va ajunge în finală, va dezvălui o parte din secretele numerelor lui şi va uimi pe toată lumea. "E înspăimântător de talentat", spune Mihai Petre.
"Silviu Paşca and superfriends ar trebui să vă numiţi. Sunteţi foarte buni", a apreciat Mihai Petre impresionat de energia membrilor trupei. După ce i-a văzut la preselecţii, Andra s-a temut că vor avea emoţii, însă a fost fericită să-i audă cântând atât de bine. Iar Andi Moisescu a văzut în această seară o trupă profesionistă.

Silviu Paşca & Friends, din Timişoara, cântă "Somebody that I used to know", a Gotye, care speră să-i ducă în finală.
 "Numai în filme am văzut ce văd la voi", i-a felicitat Andra, care spune că au progresat faţă de preselecţii. "A fost foarte frumos. A fost mai bine ca la filme, că acolo, bănuiesc, e multă postproducţie", a remarcat şi Andi Moisescu.

 Este momentul artelor marţiale. Evoluează trupa Wushu.
 "M-am aşteptat să ai emoţii, dar te-ai descurcat foarte bine", l-a încurajat Andra. "Este evident că eşti la început şi ai foarte mult de lucrat. Dar te comporţi ca un adevărat artist pe scenă", i-a spus şi MIhai Petre. Când Andra a făcut comparaţia cu Justin Bieber, Tomer a replicat. "Nu-mi place Justin Bieber, nu mă interesează câţi bani are. M-am săturat ca toţi românii să fie porecliţi cu nume americane"

Tomer Weissbuch, puştiul de 14 ani pe care întreaga ţară l-a comparat imediat cu Justin Bieber cântă acum la "Românii au talent".
De departe, Bogdan Balmuş a făcut cel mai spectaculos număr al serii. Andra şi Andi Moisescu l-au aplaudat în picioare, iar Mihai Petre i-a spus că e foarte, foarte bun. "Mi-au transpirat mâinile, m-am rugat să termine cu bine. Vai de capul meu, ceea ce ai făcut tu...", a spus Andra. "La tine mă aştept să-mi intri pe balcon fără să te dai jos de pe bicicletă", i-a spus şi Adi Moisescu.

Bogdan Balmuş este biciclistul acrobat care a impresionat la preselecţii. Prima bicicletă şi-a construit-o singur, dar nu a reuşit să o folosească. A muncit apoi în construcţii, la el în sat, şi aşa a putut să-şi ia prima bicicletă funcţională şi să-şi ducă pasiunea mai departe.
 "Cred că eşti genul de elev care spune "Luceafărul" în 30 de secunde. Sper ca publicul să înţeleagă talentul tău şi să te voteze", a spus Andra, în timp ce Mihai Petre a comentat că, deşi pronunţă bine, Raoul nu cântă la fel de bine.

Raoul Alexandru Şipoş, un băiat de 15 ani din Dej, cântă atât de repede, încât şi Andra şi-a exprimat dorinţa de a lua lecţii de la el. Băiatul, care a locuit o vreme în America, dă o probă de rap-viteză la Râmănii au talent.
"Ai făcut o alegere foarte inteligentă. Mi-a plăcut că te-ai reinventat, ai avut încredere în alt talent de-al tău", i-a spus Mihai Petre. "Eşti cea mai plăcută surpriză, mă aşteptam să vii din nou cu păpuşile, dar mi-ai făcut o surpriză foarte plăcută", a comentat şi Andra.

După ce la preselecţii a prezentat un număr cu păpuşi de inspiraţie populară, acrobata Tatiana Fecioru a schimbat şi tehnica, şi costumaţia, dând o adevărată probă de forţă şi mobilitate.
Aţi ales şi de această dată legume cu acustică bună", i-a felicitat Andra, care a povestit cum i-au scris gospodinele pe Facebook ca să le sugereze ceva instrumente de sezon celor de la Minestrone. "Sunteţi cea mai bună formaţie de post. E de preferat să cânţi la o salată decât să suni ca o salată", a comentat Andi Moisescu. Doar Mihai Petre le-a tăiat avântul, zicându-le că numărul lor nu e destul de spectaculos.
Este rândul celor de la Minestrone Band să intre în scenă. Trupa care a inventat conceptul de muzică sănătoasă cântă la legume: cam 25-30 de kilograme pentru o apariţie. Ascultăm "We will Rock You!", varianta de aprozar.
 "Prima dată am avut impresia că e coregrafia lui Mihai Petre. Dar dansaţi foarte bine", a glumit Pavel Bartoş. Juratul a spus că se bucură că Floris Bistriţa a adus eleganţa dansului sportiv pe scena show-ului şi a adăugat că e nevoie de eleganţă în România. Şi Andra a lăudat prestaţia celor 8 perechi, pe care speră să le vadă mai departe în finală.

Dansatorii din grupul Floris Bistriţa sunt primii concurenţi din cea de-a treia semifinală Românii au talent, sezonul 2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu