marți, 27 noiembrie 2012

Ce mai găseşti prin târgurile şi oboarele din Dâmboviţa? Poliţişti, jandarmi, angajaţi ai Prefecturii si ai ISU...

Campania de informare „ TU DECIZI! VOTEAZĂ LEGAL! „ în târgurile şi oboarele din judeţul Dâmboviţa


În acest week-end, poliţiştii dâmboviţeni împreună cu reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Jandarmeriei Dâmboviţa au stat de vorbă cu cetăţenii aflaţi în pieţele, târgurile şi oboarele din judeţ pentru a-şi aproviziona gospodăriile, continuând activitatea de informare în cadrul campaniei „ Tu decizi! Votează legal!”.

Astfel, au fost împărţite peste 2000 de pliante ale campaniei atât cumpărătorilor, cât şi comercianţilor, prezenţi într-un număr foarte mare în aceste locaţii.

Cetăţenii au fost informaţi cu privire la faptele ce constituie contravenţii şi infracţiuni în baza Legii 35/2008 republicată , privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Camera Deputaţilor şi Senat.

Campania de informare şi conştientizare a cetăţenilor împotriva fraudelor electorale va continua până la data de 09 decembrie 2012, cetăţenii fiind informaţi că, pentru a sesiza o faptă de încălcare a prevederilor legislaţiei electorale, pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă 112.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu