marți, 27 noiembrie 2012

Poliţia Dâmboviţa te informează!

15 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţişti în urma unei acţiuni pe linia respectării prevederilor legale privind transportul de material lemnos


În perioada 24-26 noiembrie, poliţişti din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au organizat şi executat o acţiune pe linia respectării prevederilor legale în domeniul comercializării şi transportului de material lemnos pe D.J 702 a şi D.N 7.

Cu această ocazie, poliţiştii au controlat 15 autoutilitare de transport material lemnos, ca urmare a neregulilor constatate fiind aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8630 lei.

Acţiuni similare au desfăşurat şi poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti, ocazie cu care au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2500 de lei.



Poliţiştii dâmboviţeni efectuează cercetări în vederea depistării unui bărbat dispărut de la domiciliu

La data de 17 septembrie a.c., lucrătorii Poliţiei Municipiului Moreni au fost sesizaţi cu privire la dispariţia numitului MARIN GHEORGHE, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Moreni care a plecat de la domiciliu în urmă cu aproximativ 5 ani şi până în prezent nu a revenit.

Semnalmente: 1,60-1,69 m înălţime; 60 kg greutate; ochi verzi; păr cărunt neîngrijit.

Semne particulare: tatuaje, o inimă pe braţul stâng iar pe spate un bărbat şi o femeie.

Rugăm persoanele care pot să furnizeze orice fel de relaţii cu privire la bărbatul dispărut, să sune la numărul de telefon 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu